Traditioneel Schilderwerk - Design Renovatie - P-Design NL

P-Design is veelzijdig en kundig

P-design is al ruim 30 jaar expert in het onderhoud van gebouwen en uiteenlopende objecten. Wij hebben veel disciplines onder 1 dak en daarom kunnen we u bij diverse opdrachten van dienst zijn. Denk aan traditioneel schilderwerk aan woningen, kantoren etc. Naast traditionele schilderwerk, bieden we onder andere Gevel- en dakconservering, Asbest sanering en Industrieel schilderwerk aan. 

Schilderwerken bij:

  • Woningen
  • Kantoren
  • Scholen
  • Winkelpanden
  • Openbare woningen
  • Zorginstellingen
  • Industriële gebouwen

Schilderwerk aan:

  • Brugleuningen
  • Hekwerken
  • Kunstwerken

Ook nieuw te conserveren van gecorrodeerde aluminium kozijnen en gevelconstructies. Onze opdrachtgevers zijn o.a. vereniging van eigenaren, beleggers, vastgoed investeerders, (vastgoed)beheerders, bedrijven en natuurlijk ook particulieren.

Waarom een schilderbedrijf inschakelen voor traditioneel schilderwerk?

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verhoogt de waarde en verlengt de levensduur van uw vastgoed. Dit verminderd bovendien de reguliere onderhoudskosten. Iedere schildersklus heeft een unieke aanpak nodig. Deze unieke aanpak wordt aangepast op het soort klus, wij leveren voor iedere klus maatwerk. Van particuliere woningen tot instellingen.

Schilderwerken uitbesteden aan een erkende schilder

Bent u op zoek naar een goedkope schilder die voor uw huis, winkelpand of kantoor perfect schilderwerk kan afleveren? Denk dan aan de erkende schilders van P-design. Door een professionele schilder in huis te halen, bent u gegarandeerd van een goede resultaat. Daarnaast wordt er natuurlijk kwaliteit geleverd met garantie. Echt alles kan uit handen worden gegeven, u mag natuurlijk wel zelf de kleuren uitkiezen en overige wensen doorgeven.

Traditioneel schilderwerk met moderne methodes

P-Design maakt enkel gebruik van moderne producten en methodes die voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en milieu. Wij volgen de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het gebruik van de goede, professionele materialen om in iedere situatie het perfect resultaat te behalen. Onze specialist geeft u graag advies over de te gebruiken kleuren en komt in overleg met u tot de perfecte kleuren. Met meer dan 30 jaar ervaring kiest u dus voor vakmanschap en duurzaam resultaat.

Neem bij twijfel of we u van dienst kunnen zijn altijd even contact met ons op of kijk verder op deze website naar ons dienstenpakket.