Traditioneel Schilderwerk - Design Renovatie - P-Design NL

P-Design is dagelijks bezig met het onderhoud van gebouwen en uiteenlopende objecten. Denk aan; traditioneel schilderwerk aan woningen, kantoren, scholen, winkelpanden, openbare woningen, zorginstellingen en industriële gebouwen. Maar bijvoorbeeld ook aan; brugleuningen, hekwerken en kunstwerken. Ook nieuw te conserveren van gecorrodeerde aluminium kozijnen en gevelconstructies.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. vereniging van eigenaren, beleggers, vastgoed investeerders, (vastgoed)beheerders, bedrijven en natuurlijk ook particulieren.

Traditioneel schilderwerk met moderne methodes

P-Design maakt enkel gebruik van moderne producten en methodes die voldoen aan de hooste eisen op gebied van veiligheid en milieu. Met meer dan 25 jaar ervaring kiest u dus voor vakmanschap en duurzaam resultaat.

P-Design is veelzijdig

Wij hebben veel disciplines onder 1 dak en daarom kunnen we u bij diverse opdrachten van dienst zijn. Van schilderwerk tot conservering en waterdicht (vloeibaar) afdichten. Neem bij twijfel of we u van dienst kunnen zijn altijd even contact met ons op of kijk verder op deze website naar ons dienstenpakket.