P-Design

P-Design NL is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1987. Het bedrijf is opgericht door, de vader van de huidige directeur, de heer Pootjes sr. Hij stak alles wat hij op dat moment bezat in het bedrijf en ging het avontuur aan, en met succes! Onder zijn bewind groeide het bedrijf tot wat het vandaag de dag is. In de loop der jaren werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon.

Dit heeft tot gevolg gehad dat er intern diverse veranderingen zijn geweest. Zo is ons bedrijf verhuisd naar een nieuw kantoorpand, is ons team uitgebreid met nieuwe mensen en hebben we onze tak ‘traditionele schilderwerken,’ verder uitgebreid zodat wij u, als klant, een nog uitgebreider aanbod van onze werkzaamheden kunnen doen.

Eén ding is in deze jaren echter niet veranderd, de kracht, de gedrevenheid en de passie om perfect werk af te leveren, waarmee Pootjes sr. het bedrijf groot heeft gemaakt, staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.

Wij werken met plezier voor onze klanten en zijn trots op het werk dat we leveren. Onze medewerkers voelen zich verbonden met het bedrijf en onze klanten. Deze onvoorwaardelijk toewijding vindt u terug in alles wat wij doen.