coating-boven

Coating en conservering

P-Design is al vanaf 1987 gespecialiseerd in de wereld van industriële schilderwerken, onderhoud, conserveren van bedrijfsgebouwen, vloeibaar afdichten en coaten. Denk hierbij ook aan bijgebouwen als silo’s, tanks en distributiehallen.

Preventief onderhoud is in veel bedrijven nog een ondergeschoven kindje. Dit is erg jammer en zonde. Een net onderhouden werkomgeving zorgt tenslotte voor een positieve uitstraling naar uw opdrachtgevers en relaties. 

Om te bepalen hoe we aan de slag gaan met coating wordt er eerst een grondige analyse uitgevoerd. Iedere situatie is namelijk anders. Er wordt gekeken of wij dit handmatig en machinaal kunnen verwerken. Tevens kunt u wat betreft de kleur en structuur uit vele varianten kiezen.

Schilderwerken omvatten diverse onderdelen. U kunt hierbij denken aan de volgende onderdelen:

 

  • Wand- en gevelbeplating.
  • Coating van sandwichpanelen.
  • Kozijnenwerk, renovatie en nieuwbouw.
  • Tex en sauswerk, zowel 1 als 2K verf systemen.
  • Glaswerken, enkel en dubbel glas.
  • Staalwerken zoals hekwerken, constructies en kunstwerken.
  • Aluminium kozijnen.
  • Het verwijderen van Chroom 6

U kunt voor al uw schilder werkzaamheden terecht bij P-Design. Wij richten ons met name op de zakelijke markt maar zijn ook niet onbekend met particuliere woningen.

Wij maken enkel gebruik van moderne producten en methodes die voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en milieu. Met meer dan 25 jaar ervaring kiest u dus voor vakmanschap en duurzaam resultaat.

P-Design is dagelijks bezig met het onderhoud van gebouwen en uiteenlopende objecten. Denk aan traditioneel schilderwerk aan woningen, kantoren, scholen winkelpanden, particulieren woningen, zorg instellingen en industriële gebouwen. Maar ook aan brugleuningen, hekwerken en kunstwerken.

Wij kunnen u pand voorzien: van saus en tex werk, glasvliesbehang en aluminium kozijnen. Ook nieuwbouw woningen van concept I en II.

Wij maken enkel gebruik van moderne producten en methodes die voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en milieu. Met meer dan 25 jaar ervaring kiest u dus voor vakmanschap en duurzaam resultaat.