Om uw pand beter te onderhouden is conserveren van de gevelbekleding en dakbeplating nodig. Wij adviseren dit dan ook eens in de tien of vijftien jaar te doen. Het spuiten van gevel- en dakbeplating is relatief goedkoop want u heeft hierdoor geen nieuwe beplating nodig. Spuiten is ook nog eens goedkoper dan schilderen.

Stop roesten met onze speciale coating

Voor de daken gebruiken wij een speciale coating. Deze coating kan direct over roestige daken en sluit de roest volledig af tegen zuurstof en vocht en stopt direct verdere corrosie.

Het spuiten van stalen gevelbeplating vergt iets meer voorbereiding. We maken eerst de gevel schoon, repareren en primeren waar  nodig en brengen dan de coating pas aan.

Dak en Gevelrenovatie met duurzaam resultaat

Met onze spuitmethode kan uw dak of gevel er weer een lange tijd tegenaan! Wij zorgen voor een duurzaam resultaat waardoor uw bedrijfshal, distrubutiehal of scheepswerf zijn waardebehoud. Onze werkzaamheden zijn niet schadelijk en leveren geen overlast op voor de omgeving. Ook ideaal voor als uw pand een andere uitstraling nodig heeft.

Hoe herkent u dat uw pand onderhoud nodig heeft?

– Verkrijting van bestaande coating (verf)
– Vasthouden van vocht
– Onthechting van bestaande coating
– Corrosie verschijnselen (roest)

dak-en-gevelconservering | Dak en gevelrenovatie | P-Design NL