Al meer dan 25 jaar is P-Design niet meer weg te denken in de wereld van industriële schilderwerken. P-Design is gespecialiseerd in het schilderen, onderhouden of conserveren van uw bedrijfsgebouwen. Maar denk hierbij ook aan uw bijgebouwen als silo’s, tanks en distributiehallen. Ook losse projecten, zoals bruggen en kranen maar ook kunstwerken behoren tot de mogelijkheid voor onderhoud en conservering.

Preventief onderhoud van uw industrieel schilderwerk

Preventief onderhoud (conservering) is in veel bedrijven nog een ondergeschoven kindje. En dat is zonde, vooral voor de bedrijven. Een netjes onderhouden werkomgeving zorgt tenslotte voor een positieve uitstraling naar uw opdrachtgevers en relaties.

Goed onderhouden betekent ook een reductie in de kosten. Veel bedrijven besparen namelijk veel geld door regelmatig onderhoud te plegen en niet te gaan voor achterstallig onderhoud wat in veel gevallen vele malen duurder is.

Om u bedrijf dus goed te laten functioneren is het dus raadzaam om het onderhoud van uw panden en installaties actief mee te nemen in uw agenda. Laat u door ons adviseren zodat u een realistisch beeld heeft van de komende kosten en dan zult u zien dat het preventief onderhoud vooral zal zorgen voor optimaal rendement uit uw bedrijfsgebouwen en installaties.

Industrieel schilderwerk - Design Renovatie - P-Design Nederland