Vloeibaar afdichten

De aanwezigheid van water en vocht in gebouwen heeft rampzalige gevolgen op de duurzaamheid van de materialen. P-Design is al vanaf 1987 gespecialiseerd in de wereld van vloeibaar afdichten, waterdichtingsproducten en systemen en biedt volledige, betrouwbare en duurzame oplossingen aan, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie, voor de bouw en burgerlijke bouwkunde.

Via deze pagina kan u de verschillende vloeibare waterdichtingsoplossingen vinden die P-Design biedt. 

P-Design werkt met een naadloos waterdichtingssysteem welke speciaal ontwikkeld is voor het afdichten van daken, natuur/groene daksystemen, binnen- en buitenmuren, vloeren, kelders, parkeerdekken, voegen, funderingen enz. Voor vrijwel iedere situatie is er een oplossing waarmee we u kunnen beschermen tegen water maar ook chemicaliën en milieu-schommelingen. De producten die P-Design gebruikt zijn op waterbasis en dus milieubewust maar toch duurzaam.

Diverse voordelen van vloeibaar afdichten

– Eenvoudig, niet-penetrerend, kosteneffectief
– Hoge resistentie tegen uv-straling, ozon, zout en chemicalien
– Zeer energie-efficient en reduceert thermische schok
– Brandwerend, zelfdovend, brandwerendheid klasse A (FM-Goedgekeurd)
– Uitstekend hechtvermogen en zelf beeindigend
– Voldoet aan de strengste eisen voor windbelasting (FM-Goedgekeurd)
– Blijft flexibel bij temperaturen onder het vriespunt
– 1900% rekbaarheid
– In een bewerking te spuiten in iedere gewenste laagdikte

Wij maken enkel gebruik van moderne producten en methodes die voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid en milieu. Met meer dan 25 jaar ervaring kiest u dus voor vakmanschap en duurzaam resultaat.

Neem bij twijfel of we u van dienst kunnen zijn altijd even contact met ons op of kijk verder op deze website naar ons dienstenpakket.