Industrieel schilderwerk - Design Renovatie - P-Design Nederland

Industrieel schilderwerk bij P-design

Al meer dan 30 jaar is P-Design niet meer weg te denken in de wereld van industrieel schilderwerk. P-Design is gespecialiseerd in het schilderen, onderhouden en conserveren van uw bedrijfsgebouwen. Maar denk hierbij ook aan uw bijgebouwen als silo’s, tanks en distributiehallen. Ook losse projecten, zoals bruggen en kranen maar ook kunstwerken behoren tot de mogelijkheid voor onderhoud en conservering.

Preventief onderhoud van uw industrieel schilderwerk

Preventief onderhoud is in veel bedrijven nog een ondergeschoven kindje. En dat is zonde, vooral voor bedrijven. Een ondergehouden werkomgeving zorgt tenslotte voor een positieve uitstraling naar uw opdrachtgevers en relaties.
Een goed onderhoud betekend ook een reductie in de kosten. Veel bedrijven besparen veel geld om de onderhoud regelmatig te plegen en niet te gaan voor achterstallig onderhoud.

Om u bedrijf goed te laten functioneren is het dus raadzaam om het onderhoud van uw panden en installaties actief mee te nemen in uw agenda. Laat u door ons adviseren zodat u een realistisch beeld heeft van de komende kosten en dan zult u zien dat het preventief onderhoud vooral zal zorgen voor een optimaal rendement uit uw pand en installaties.

Conserveren

Het weer, uitlaatgassen, ouderdom of slijtage, allemaal factoren die invloed hebben op de staat van het materiaal. Maar u wilt wel dat het bedrijfsgebouw er verzorgt uit ziet.
P-Design doet verschillende soorten conservering, zoals dak- en gevelconservering. Het doeleinde van de conservering is het beschermen van de onderliggende materialen door het af te sluiten van de openlucht. Hierdoor kan het levensduur van een gepaalde materiaal verlengen en kan het verf ook dienen ter verfraaiing van het object.
De keuze van een conserveringssysteem en de bijbehorende laagdikte is afhankelijk van veel factoren. Zoals het type van ondergrond wat moet worden beschermd. En denk aan omgevingsfactoren voor corrosie zoals buiten of binnen, vochtigheid en temperatuur, de aanwezigheid van UV-straling, zeegebied enzovoort.

Coating

P-Design Levert en verwerkt verschillende soorten coatings. U kunt hierbij denken aan staalcoatings ter bescherming en verfraaiing van constructies, Nano-coatings ter bescherming tegen aanhechting van vuil en indringende vocht.
Voordat we aan de slag gaan met de coating wordt er eerst een grondig analyse uitgevoerd. Iedere situatie is tenslotte anders. Na de professionele analyse wordt de één of meer-componenten coating handmatig of machinaal verwerkt in 1 of meerder lagen. Dit is afhankelijk van de situatie.
Deze werkzaamheden worden samen met u ingepland zodat het bedrijf geen last heeft van de coating werkzaamheden. Tijdens deze werkzaamheden houden wij regelmatig een temperatuur- en vochtigheidsmeting. Deze meting wordt opgeslagen in een logboek zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Neem bij twijfel of we u van dienst kunnen zijn altijd even contact met ons op of kijk verder op deze website naar ons dienstenpakket.